~~~ ALL*ANIME*FOR*YOU* ~~~
~~~ Intra*In*Lumea*anime* ~~~
Lista Forumurilor Pe Tematici
~~~ ALL*ANIME*FOR*YOU* ~~~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~~~ ALL*ANIME*FOR*YOU* ~~~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
~~~ ALL*ANIME*FOR*YOU* ~~~ / ~Cel mai super rpc!!!~ / Naruto New Part  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
o parte improvizat si mai romantica     

_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
Naruto New Part este o poveste făcută din animeul renumit Naruto. Aici intra alte pesonaje, întâmplări.În acest anime este vorba de două fete care trec prin multe întâmplări ca să îşi atingă ţelurile. Este o poveste din care se invata sa nu renunti sa stai sus chiar daca altii de trag in jos.




Personaje Principale
Arisa Erizawa - Bineînţeles pe ea o cheamă Erizawa, dar când s-a născut a primit numele de Koyanagi pentru că, Clanul Erizawa fusese atacat de nişte ninja puşi  de cineva care nu s–a aflat înca şi Arisa a fost luată de clanul Koyanagi, ei îi ştiau numele pentru că avea un lănţisor pe care scria Arisa Erizawa. Arisa este o fire mai zvâpâiată dar în acelaşi timp foarte serioasă. La vârsta de 6 ani află că ea nu este o membra Koyanagi iar la vârsta de 13 ani simte nevoia de a avea familia ei adevărată alături de ea. Nu a renunţat niciodata la nimic şi nici nu ştie cum să renunţe.

  Hana Koyanagi - Este fiica familiei principale a Clanului Koyanagi. Este cea mai bună prietena a Arisei deoarece s-au născut in aceiaşi zi şi Arisa fiind adoptată de Clanul Koyanagi a devenit sora Hanei. Hana ţinea foarte mult la Arisa. Este o fire la fel de zvâpâiată dar când venea vorba de lucruri importante devenea foarte serioasă.




Deasemenea Naruto si Sasuke din prima versiune si alte personaje dar in pricipal acestea





Prima parte

           Demult intr-un clan numit Erizawa a izbucnit un mare război intre familii ( familia principală şi secundară. Aceşti oameni erau supusi unui demon care le-a salvat satul cu mult timp in ura dar cand a izbucnit acest razboi demonul s-a sculat si odata cu el sa distrus tot satul. In acest timp o fata numita Arisa s-a nascut ea a fost gasita de Kashimoto Koyanagi si a luato cu el in aceiasi zi sotia lui nascuse o fata care iau pus numele Hana insa pe Arisa au vazut cum o cheama pentru ca avea un lantisor la gat cu numele Arisa Erizawa si si-a dat seama ca este din clanu Erizawa care tocmai a fost distrus de ura. Hana cu Arisa au devenit surori vitrege dar ele afla asta la varsta de 7 ani. Ele se intelegeau foarte bine erau cele mai bune prietene dar erau foarte zvpaiate cand erau mici.
           Totul incepe cand ele abia asteapta sa implineasca 7 ani pentru a se duce la Academia Ninja dar in ziua in care ele implinesc 7 ani se intampla multe. Ele se indragostesc de fratele mai mare al lui Sasuke numit Iatchi(apare si in versiunea originala) ele urmarindu-ul intruna isi dau seama ca el planuia ceva rau in legatura cu Clanul Uchiha si in ziua in care planul lui era pus in aplicare, ele s-au dus sal urmareasca si parea incredibil de schimbat. ele au urmarit tot cum el a distrus clanul Uchiha dar din potriva el lea vazut si lea luat dar pana la urma scapa descoperind ca ele pot sa faca o chacra destul de mare amandoua si scapa iar Itachi incearca sa le stearga tot din memorie din ce vazusera dar nu poate si se sperie iar prietenul lui Itachi, Deidara il spune ca trebuie sa plece ca numai au timp pana la apus ei trebuie sa plece. Arisa si Hana totusi nu voiai sa spuna ce vazusera dar iau spus lui Sasuke care a suferit incredibil de mult. Ele cand se duc la academia ninja de la varsta de 8 ani iar in la varsta de 7 ani se pregatesc deaceea nu sunt in aceleasi echipe clase cu Naruto, Sakura, Sasuke s.a.  dar se duc la varsta de 8 ani pentru ca tatal Hanei observase ca ele de cand crescusera impreuna abilitatiile Arisei i se transmisesera si Hanei si era periculos sa le dea la academie de la 7 ani pentru ca multi le puteau face rau.


A doua parte



           Incepe cand ele au de dat un test pentru a ajunge la gradul de chunin acolo il vad si pe sasuke dar se fac nevazute crezand ca voia sa afle mai multe despre Sasuke dar ele din potriva se lupta cinstit in acest examen.
           Arisa se lupta cu  un baiat din satul Sunet dar ceva era neinregula la el dar nu stia ce insa ea aici isi dezvolta abilitatile clanului Erizawa, chacra ei transformandu-se intr-o chacra rosie iar semnul Erizawa ii apare pe haine si hainele i se schimba in negru cu dungi rosi dar din acel moment ea este invidiata de toti vazand ca face parte din clanul Erizawa  fiind singura supravietuitoare. Cu aceea putere incredibila il invinge usor pe adversarul ei.
          Hana se lupta cu unul din echipa celui care se luptase cu Arisa dar acesta se retrage din lupta si Hana castiga prin abandon.
          Arisa afland ca ea face parte dintr-un clan important care a fost distrus cu 13 ani in urma exact cat avea ea in sfarsit avea o dorinta si un scop: Dorinta - de a mai exista familia ei si Scopul - de a razbuna-o. Arisa vrea sa plece in cautarea familii ei si Hana pleaca cu ea pentru ca ii promisese ca nu e vor desparti si ca prietenia lor va trai vesnica. Ele se intalnesc cu Sasuke Naruto si Sakura si le zic ca sunt foarte curajoase la de la varsta de 13 ani sa se duca in cautarea unei familii care nici nu se stie daca exista. Hana se indragosteste de Sasuke insa Arisa nici nu prea il observa iar Naruto in sfarsit nu-i mai pasa de Sakura si se gandea doar la Arisa insa nici macar nu-i stia numele dar inca visa la ea. Dar pacat ca Naruto nu o va mai vedea pe Arisa pentru mult timp si nici Hana pe Sasuke.
        La plecare se intalnesc cu un ninja puternic si nemuritor din potriva OROCIMARU un criminal dar nu cred ca era mai mare decat Itachi Uchiha. Acesta o voia pe Arisa deaceea venise spre Satul Frunza afland ca mai este cineva in viata al clanului Erizawa. Acestia se lupta mult iar Arisa se infurie faorte tare cand aude ca Orocimaru stia multe despre familia ei si credea ca el ii distruse familia ceea ce nu se stia totusi putea fi posibil orice. Hana incearca sa o stapaneasca  pentru ca ea stapanea un demon care il trezise exact in momentul luptei el era trezit de stari emotionale suferiri s.a. Demonul era numit Akizaku era un lup imens dar era bun si ea il stapanea vazand asta Orocimaru pleca si o lasa in pace si se duce sa le zica vestea celor de la Akatsuki ca mai au un demon de prins.
        Ele cauta timp de multi familia Arisei si au multe intamplari si rele si bune si amuzante de toate felurile dar se si perfectioneaza in arta ninja foarte mult dar afla si multe in legatura cu Clanul Erizawa si se pare ca era decedat dar familia principala inca exista dar ea mai avea de aflat din ce familie face parte ( secundara sau principala sau ce de rand) dar afla mai tarziu ca din cea principala si era foarte bucuroasa sa afle ca familia ei exista si est undeva vie si nevatamata poate in pericol dar exista.
       Insa se satura de atat cautat pan la varsta de 16 ani unde incepe partea a 3 a .



A treia parte



          La varsta de 16 Hana isi pierde speranta de asi gasii Srisa speranta dar refiza sa-i spuna pentru ca Arisa tot credea ca exista macar un pic de speranta pentru asi gasii familia poate cine stie o avea si vreo sora sau frate dar Hanei ii era teama ca nu o sa mai  fie pritene insa Arisa nici nu se gandea la asta din potriva se gandea ca va fi pace in sfarsit si fara probleme sa fie ca o familie unita.
         Ele se aflau intr-un loc unde vietuia Organizati Akatsuki si unul dintre ei Deidara se duce sa le zica celorlalti. Dar nu se duc sa se lupte cu ele mai intai vor sa vada de ce au venit. Arisa simtea ceva familiar in acest loc dar nu stia ce si ceva ii daduse de intels ca aici ar putea fi familia ei. Aici se intalnesc si cu Sasuke Naruto si Sakura insa Naruto nu-si mai amintea de Arisa si cand o vede crede ca a murit si a ajuns intr-o alta viata unde o vede pe Arisa dar nu avea curaj sa-i spuna ca o place pentru ca asa facuse si cu Sakura si aceasta o respingea din ce in ce mai mult. Incerca sa fie tot mai bun sa-i faca pe plac deci se pare ca exersase. Han cand il vede pe Sasuke mare nu-i vine sa credea si speranta ii revine din nou.
        Sasuke il simte pe Itachi si pleaca intr-o grota unde stia ca acolo trebuie sa fie si ia gasit pe toti cei din Akatsuki dar ei erau doar 5 pe langa cei de la Akatsuki care erau mult mai multi. Dar au avut un mare noroc ca Sakura la adus si pe Sai un nina destul de bun in arta ninja. Dintr-o data vine vorba despre Obito un var al lui Sasuke pe care Arisa il cunoscuse in acesta calatorie insa toti il credeau mort dar nu era. Hana vede ca Arisa se intelege destul de bine cu Sasuke pe langa ea care nu prea vorbea cu el pentru ca nu prea avea despre ce sa vorbeasca nu aveau subiecte si nici prea multe in comun. Sasuke prinse drag de Arisa si pentru prima data simtise ceva cu adevarat pentru cineva  si Sakura devine tot mai fericita ca Sasuke se simte bine in preajma Arisei dar si suparat ca pe ea nu o placea decat ca o prietena de echipa iar Naruto sa numai vorbim el era distrus sa ii vada pe amandoi intelegandu-se de minunne.
       Cei de la Akatsuki pleaca din acel loc dar nu toi doar cei care erau acolo si aflasera ca ii descoperisera cineva au mai ramas vreo 4  peacolo care nu aflasera printre ei era si Itachi dar ei nici nu intentionau sa plece inca. Sakura cu Hana devin prietene bune si Naruto se impriteneste cu Hana si cu Arisa dar ea nu prea avea timp pentru el. Ea isi petrecea timpul cel mai mult timpul cu Sasuke si isi luase chiar o bluza albastra ca a lui. (in shippuden el este imbracat la fel ca si cand era mic in seria noua)
Dar intro seara cu Luna Plina Naruto ia vazut sarutanduse cu multa pasiune si toate sperantele lui se risipisira deja numai existau si ii parea foarte rau si le chemase se pe celalte si lor nu le vedea a crede dar vad cu ochii lor si numai au cuvinte.
           De dimineata Sasuke se duce afara unde este intampinat de catre Itachi Pain si Konan iar Arisa iar avea aceea presimtire ca familia ei este cu ea iar Pain si Konan nu o puteau lovi ceea ce o ducea la teoria ca ei sunt parintii ei ceea ce era adevarat dar numai puteau sa se intoarca inpoi Arisa era socata. Sasuke se batea in continuare cu Itachi si dintr-o data un kunai mare vine spre Arisa dar ea nici macar nui pasa si Naruto se pune in fata ei si kunaiul trece prin el iar Arisa il priveste speriata si incearca sa io scoata asa ca o cheam pe Sakura care era un ninja medic si il vindeca dar in timpul acesta Arisa se duce sal ajute pe Sasuke dar acesta nu dorea ajutor. iar Arisa ii face pe plac dar doar ca sa voia el nu ca asa vrea ea si pana la urma nu avea de ales si se lupta cu proprii parinti sperand ca ii va readuce la normal si reuseste cu nimic altceva decat puterea demonului ei di cateva lacrimi adevarate si in acelasi moment Sasuke il ucide definitiv de Itachi.
         Toti pleaca ferici spre Satul Frunza spunandu-le ca ei stiu unde se ascund ceilalti din Akatsuki si sa le faca orice dar in asa fel incat sa numai deranjeze pe nimeni asa cum au facut si cu Orocimaru care lau inchis intr-un percament magic doar cu incantatie facuta de Arisa, acea incantatie il putea trezii pe Orocimaru dar a fost arsa ca sa numai fie trezit in veci.
         Pacea se racapata in Satul Frunza si se da o petrecere in cinstea lui Sasuke Sakura,Arisa,Hana si Naruto. Arisa vede cat de tare Hana il iubea pe Sasuke si se simtea vinovata.Naruto o ia pe Arisa la dans si ea nu putea sa refuze mai ales in fata atator oameni ce erau acolo si ii acorda un dans in care parca plutea. Dupa dans o ia langa un apus de soare stralucitor se uita unul la altul si Arisa vede ca Naruto o iubeste cu adevarat dar nu stia ce sa fac pentru ca ea se uita la Naruto si se intreaba "oare il iubesc pe Sasuke? Si vreau sa fac asta doar ca Hana sa fie fericita?" dar apoi uitandu-se atent in ochii lui stralucitori uita de tot si se saruta cu Naruto simtind o iubire adevarata iar Naruto simte cum ca si ea il place pe el.
          Sasuke vede tot si isi da seama de tot ce era in sufletul Arisei dar se uita la Hana si isi da seama ca ea il place cu adevarat si ce mai astepta decat sa o sarute.
          Sakura se uita la toti si se termina spunand : "Hei si eu????"

naruto new part naruto new part este poveste din animeul renumit naruto. aici intra alte pesonaje, Administrator

19.5KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
alta pozitza cu Hana si Sasuke

naruto new part alta pozitza hana sasuke Administrator

27.8KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
acum cu Arisa

naruto new part acum arisa Administrator

24.5KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
si in final una cu Hana

naruto new part final una hana Administrator

6.7KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
aaa era sa uit in partea a treia zice ceav de un sarut intre Arisa si Sasuke

naruto new part aaa era uit partea treia zice ceav sarut intre arisa sasuke Administrator

21.8KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
gata asta a fost tot citire placuta si sper sa nu va doara ochii e cam mult

naruto new part gata asta fost tot citire placuta sper doara ochii cam mult Administrator

16.7KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Arisa Erizawa
Administrator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 270
si astept pareri

naruto new part astept pareri Administrator

21.3KB


_______________________________________
  Nikola 

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la